Google lar deg slette de siste 15 minuttene av søkeloggen med to klikk

I dag er det Google I / O-livestream, søkegiganten kunngjorde en ny liten Google-funksjon som ble skummet veldig kort, men det fanget absolutt vår oppmerksomhet.
Sammen med kunngjøringer om det kommende Android 12 og mange nye funksjoner Google bringer til sine plattformer, har selskapet sagt at de vil legge tilny mulighet til å umiddelbart slette de siste 15 minuttene av søkeloggen din, uten spor.
Dette er nå så enkelt som to klikk uten problemer fra din side, og kan sannsynligvis spare deg for mange ubehagelige øyeblikk i fremtiden. (Ellers hvordan ville du holde de fantastiske hemmelige julegaveideene dine borte fra nysgjerrige øyne, har jeg rett?)Google lar deg slette de siste 15 minuttene av søkeloggen med to klikkMåten å gjøre dette på en smarttelefonenhet er så enkelt som det blir: du trenger bare å klikke på profilbildet ditt øverst til høyre på Googles startside, bla litt nedover, og - voilà! De siste 15 minuttene av surfing på nettstedet vil være borte for alltid.
Dette er bare en masse nye tillegg Google gjør på sine plattformer, for eksempel en skjult 'låst mappe' for Google Foto , forbedringer av passordsikkerhet , enormt forbedrede shoppingfunksjoner - noen av dem ble bare ertet i dag med livestream - og mer. Vi vil holde deg informert om eventuelle saftige nye ting, vi lover!